Donează!

cropped-cropped-14457424_1211023092287124_7190380613819139429_n1.jpgCum ne puteți sprijini?

DONAȚII

Dacă decideți sa sprijiniți unul sau mai multe dintre proiectele Asociației ”Mușatinii„ Roman, o puteți face donând o sumă de bani pe care dumneavoastră veți alege cum va fi folosită.

Mai multe detalii:

  • prin mandat poștal, completat cu datele de mai jos ale Asociației Mușatinii, cu menţiunea “donație”;
  • depunând la orice bancă suma pe care doriți să o donați în contul Asociației ”Mușatinii” Roman;
  • contactându-ne direct la sediul nostru, de la adresa specificată mai jos.

 

Date de contact:

Adresa: Asociatia Musatinii Roman, Str. Libertății, bl.1, ap.12, 611015-Roman, jud. Neamț

 

Cod fiscal: 29847900

Cont bancar: Bancpost Roman

RON- RO27BPOS28208606028RON02

 

PREVEDEREA 2%

Annual puteți direcționa către o entitate non-profit 2% din impozitul pe venit pe care vi-l percepe statul potrivit Legii nr. 571/2003.

 

OFERIȚI ANUL ACESTA 2% ASOCIAȚIEI MUȘATINII ROMAN

 

Ce trebuie să faceți?

Direcționarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizează foarte ușor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul anual).Cererea o găsiți aici. Completați doar rubrica I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, după care semnați și datați formularul. Nu trebuie să completați nimic la sumă. Aceasta va fi calculată de către Administrația financiară.

Puteți apoi:

  • Fie să depuneți personal formularul la Administrația Finanțelor Publice din județele dumneavoastră (pentru Roman: Piața Roman Vodă, nr. 1, Roman).
  • Fie să ni-l oferiți nouă prin poștă sau vizitându-ne la adresa următoare – Asociatia Mușatinii Roman, Piața Roman Vodă, nr. 1, et. II, cam. 52 (clădirea Primăriei) –, după care îl vom depune noi la Administrația financiară.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0745550767 sau pe adresa de e-mail: asociatiamusatinii@yahoo.ro

 

Puteți descărca formularul aici.

 

SPONSORIZĂRI

Agenții economici pot decide ca o parte din impozitele lor să susțină activități socio-caritative!

 

Ce aveţi de făcut?

Încheiaţi un contract de sponsorizare cu Asociația Mușatinii Roman şi vă puteți deduce 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 5‰ din cifra de afaceri a companiei.

Puteți descărca contractul de sponsorizare aici sau ne puteți contacta pentru a-l completa împreună.

 

Mai multe detalii:

Dacă viraţi suma în contul Asociației Mușatinii Roman, vă rugăm să specificaţi activitatea pe care doriţi să o sprijiniţi (de exemplu, contribuiţi la trimiterea unui tânăr/copil în una dintre taberele nostre, participarea unui tânăr la un curs de formare, etc.).

În urma folosirii sumei donate, veţi primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost cheltuiţi şi al impactului pe care l-au avut în viaţa oamenilor pe care îi asistăm.

Codul Fiscal prevede că dumneavoastră puteţi să decideţi asupra modului de folosire a unei mici părţi din impozitul pe care îl datoraţi statului român. Dacă doriţi să sponsorizaţi o activitate a Asociației Mușatinii Roman sau aveţi nevoie de mai multe informaţii referitoare la sponsorizări, contactaţi-ne.

 

Extras cod fiscal:

”Cap. II, Art.25 (4) i) Conform prevederilor legii privind sponsorizarea și legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții: a) sunt înlimita a 5‰ din cifra de afaceri; b) nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”

Contractul de sponsorizare îl găsiți aici./Informații suplimentare despre sponsorizare găsiți și aici.